AANKOOP

Een huis kopen: een bijzondere ervaring

Behalve een feest, is gebleken dat het kopen van een huis tot de tien meest stressvolle momenten in een mensenleven behoort. Zowel zakelijk als persoonlijk is het een bijzondere gebeurtenis, veelal nog jaren voelbaar in verbeterd woongenot en afgewogen financiële consequenties. Een gemiddelde koper verkeert hooguit enkele malen in het leven in een dergelijke situatie. Dan is het lastig alle mogelijkheden maar ook de potentiële risico's te overzien.
Wij kunnen u daarbij op alle fronten tot steun zijn, zowel zakelijk als, wanneer u dat op prijs stelt, persoonlijk. U mag zich als koper niet opgejaagd voelen om tot een beslissing te komen. Anderzijds zullen wij in sommige gevallen adviseren snel te handelen op een moment dat zich een mooi en passend aanbod voordoet. Dat persoonlijk met u meevoelen en –leven zien wij zelf en veel van onze klanten als het sterke punt van ons kantoor.

VAN EIJK BEGELEIDT U BIJ DE AANKOOP VAN UW WONING

Wij zijn graag uw aankoopmakelaar. Bel of mail voor een vrijblijvende afspraak met betrekking tot aankoopbegeleiding.


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
×

Huis verkopen?

Weet waar u aan toe bent

Doe de verkooptest