verhuur en aanhuur

Naast onze koop- en verkoopactiviteiten doet zich ook veel vraag naar huur en verhuur voor. Sommige kopers willen bijvoorbeeld de woning verhuren. Uiteraard verhuren wij uw pand of woning tegen een zo gunstig mogelijke prijs in de vigerende markt. Maar daar komt meer bij kijken. Vragen als 'aan wie vertrouw ik mijn huis toe' en welke voorwaarden gelden daarbij. Wij verdiepen ons in de achtergrond van de huurder, stellen de huurovereenkomst (in overleg met u) op en begeleiden de oplevering van de woning. Dit zowel bij aanvang als beëindiging van de huur. Het beheer wordt in overleg met u al dan niet uitbesteed.

 

AANHUUR

Wilt u een woning huren? Ons netwerk in de Haagse regio garandeert een goed zicht op het aanbod van huurwoningen. Wij zoeken voor u en/of adviseren u in uw keuze, ook wanneer u zelf iets denkt te hebben gevonden.  

UW WONING VERHUREN? VAN EIJK IS UW VERHUURMAKELAAR.

We vertellen graag meer over verhuren via Van Eijk makelaardij. Bel of mail voor een afspraak.


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
×

Huis verkopen?

Weet waar u aan toe bent

Doe de verkooptest