Verkoop

Bij verkoop van uw woning geeft Van Eijk Makelaardij u een helder en afgewogen advies. Gebaseerd op inzicht in recente ontwikkelingen in de regionale woningmarkt, bouwtechnische kennis en vele jaren ervaring in het meedenken met de cliënt. Vragen als de te verwachten opbrengst van de woning en de bemiddelingskosten komen in een gesprek aan de orde.

Het verkooptraject voorziet in een promotieplan, gericht op een marktconform resultaat en een realistische inschatting van de te verwachten verkooptijd. Onze jarenlange ervaring heeft ons de martkt in de Haagse regio en in het bijzonder die van de Archipelbuurt goed leren kennen. Wij hebben er dan ook een uitgebreid netwerk opgebouwd.

 

HET VERKOOPPROCES

Het verkoopproces kent globaal de volgende stappen.

  • Wij komen bij u langs voor een oriënterend gesprek, waarin uw wensen en verwachtingen en tevens de eigenschappen van uw woning aan de orde komen.
  • Die eerste verkoopopname leidt tot een schriftelijk verkoopadvies. De huidige woningmarkt, de bouwkundige staat en de ligging staan daarin centraal.
  • Vervolgens wordt het verkoopadvies ter plekke besproken en toegelicht.
  • Wij vormen een woningdossier, met onder andere professionele foto's en plattegronden.
  • Uw woning komt op funda.nl en in het uitwisselingssysteem van de NVM.
  • Wij begeleiden de bezichtigingen, voeren de onderhandelingen en stellen de koopovereenkomst op. Vanzelfsprekend houden wij u op de hoogte van het verloop van het proces. En natuurlijk bent u als verkoper altijd degene die beslist.

 

  • Tenslotte verzorgen wij de inspectie voorafgaande aan de overdracht en gaan met u mee naar de notaris. En heeft u daarna nog vragen? U kunt altijd bij ons terecht. Ook voor andere diensten.

Het hele proces dient ertoe u enerzijds maximaal te ontzorgen en anderzijds tot een optimaal verkoopresultaat te komen. U heeft altijd contact met één vaste verkoopmedewerker die het gehele verkoopproces begeleidt. Persoonlijke aandacht en snelle communicatie zijn daarbij leidend. Onze binnendienst heeft in dezen een ondersteunende rol.

WONING VERKOPEN? VAN EIJK MAKELAARDIJ REGELT HET.

We vertellen graag meer over onze verkoopstrategie. Bel of mail voor een afspraak.


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
×

Huis verkopen?

Weet waar u aan toe bent

Doe de verkooptest