EXPATS

U weet als geen ander dat de Haagse regio door zijn vele internationale organisaties en bedrijven nogal wat inwoners uit andere landen herbergt. Die inwoners noemt men expats. Velen daarvan verblijven hier gedurende langere tijd en kopen een huis. Anderen willen om uiteenlopende redenen liever huren.

De Archipelbuurt, waar ons kantoor is gevestigd, telt een hoog percentage expats. Uit diverse landen, waarvan vooral Frankrijk, Groot-Brittannië, Duitsland en Spaanstalige landen ruim zijn vertegenwoordigd. Dat geldt ook voor het meer richting Scheveningen gelegen Statenkwartier, het Benoordenhout en Belgisch park. Allemaal wijken waar wij door onze ligging en netwerk goed thuis zijn in de diverse aspecten van de woningmarkt. Onze ervaring stelt ons in staat u een goede begeleiding te geven bij uw aan- en/of verkoop of huur. Wij zien u graag voor een oriënterend gesprek waarin wij u vast de mogelijkheden kunnen schetsen.

For information in English, please contact our office.
Our team is specialized in selling, buying, letting and renting houses.

 

 

 

...

...

information in english?

Please call our office or send us an e-mail.


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
×

Huis verkopen?

Weet waar u aan toe bent

Doe de verkooptest